DECLARACIÓ DE LA REIAL ACADÈMIA DE MEDICINA DE CATALUNYA

DECLARACIÓ DE LA REIAL ACADÈMIA DE MEDICINA DE CATALUNYA (PDF)

 

La Junta de Govern de la RAMC condemna enèrgicament la violència exercida per les forces de seguretat de l’Estat el passat diumenge 1 d’octubre. Al  mateix temps dona suport, solidaritat i desig de ràpida recuperació a totes les persones ferides. La RAMC vol manifestar novament la necessitat de que les diferents institucions implicades dialoguin per trobar una solució al conflicte el mes aviat possible.

 

Junta de Govern de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

Barcelona, Dimecres 4 d’octubre de 2017

_______________________________________________________________

La Junta de Govern de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya en nom de la institució que té entre les seves finalitats les de contribuir al coneixement i progrés de les ciències sanitàries a Catalunya i la defensa del patrimoni científic i cultural català en tots els seus aspectes, vol fer ben palès, en relació a la difícil situació que viu Catalunya,  la seva posició en defensa de l’autogovern de Catalunya i les seves institucions, així com dels drets i llibertats de tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

Com moltes altres institucions del nostre país reivindiquem el diàleg com la única via possible per refer la greu situació que s’està vivint.

 

 

Junta de Govern de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

Barcelona, 27 de setembre 2017

Scroll al inicio