29/6/21 Sessió de la Secció Segona : «Oncologia i Hematologia de precisió. Homenatge a la memòria de Josep Baselga, Acadèmic d’Honor»

Sessió de la Secció Segona : «Oncologia i Hematologia de precisió. Homenatge a la memòria de Josep Baselga, Acadèmic d’Honor»(PDF)

El dimarts 29 de juny de 2021, a les 19:00 hores, la Secció Segona (Medicina) de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, es complau en convidar-vos al col·loqui, amb el títol:

«ONCOLOGIA I HEMATOLOGIA DE PRECISIÓ:
HOMENATGE A LA MEMÒRIA DE JOSEP BASELGA, ACADÈMIC D’HONOR »

Organitzadors:
Drs. Josep M. Mascaró, Jordi Sierra, Josep Tabernero.
Introducció:
Dr. Josep M. Mascaró, president de la Secció Segona (Medicina) de la RAMC.
Ponents:
1. Dr. Josep Tabernero, Acadèmic Numerari de la RAMC, amb el títol: “El llegat transformador de l’Oncologia del Dr. Josep Baselga Torres”.
2. Dra. Enriqueta Felip, Cap de Secció del Servei d’Oncologia Mèdica i Responsable de la Unitat de Tumors Toràcics, amb el títol: “Medicina de precisió en càncer de pulmó”.
3. Dr. Jordi Sierra, Acadèmic Numerari de la RAMC, amb el títol: «Hematologia de precisió: del microscopi i el cromosoma a la immunoteràpia cel·lular».
4. Comentaris, debat, preguntes.
Moderadors:
Dr. Jordi Sierra i Dr. Josep Tabernero
Cloenda, a càrrec del Dr. Josep M. Mascaró

MESURES ANTI-COVID 19: Aforament limitat,
Poden confirmar l’assistència fins el dilluns 28 de juny a través dels següents canals: tel. 933171686 (de dilluns a divendres de 9:30 a 14:00 h); correu electrònic: secretaria@ramc.cat
En qualsevol cas la celebració de la sessió dependrà de les RESOLUCIONS que prengui el Departament de Salut.
La sessió serà retransmesa a través del canal de Youtube de la RAMC: https://www.youtube.com/channel/UCMaS5RbES0iwiLlziRosoFA

 

 

Scroll al inicio