28/05/2024 Sessió de la Secció Segona, «Teràpies avançades en hematologia i oncologia»

Sessió de la Secció Segona, «Teràpies avançades en hematologia i oncologia»(PDF)

El dimarts 28 de maig de 2024, a les 19:00 hores, la Secció Segona(Medicina) de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, es complau a convidar-vos a la sessió:

«TERÀPIES AVANÇADES EN HEMATOLOGIA I ONCOLOGIA»

Benvinguda i introducció: 

Dr. Jordi Sierra, Acadèmic Numerari, Catedràtic d’Hematologia i Hemoteràpia, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Universitat Autònoma de Barcelona.

Ponents:

Dr. Javier Briones, Director del Servei d’Hematologia. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb el títol: “Immunoteràpia cel·lular en neoplàsies hematològiques: La revolució de la teràpia CAR-T”.

Dr. José  Mateo, Unitat de Trombosi i Hemostàsia. Servei d’Hematologia. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb el títol:  “Progressos en la teràpia de l’hemofília congènita: dels factors de llarga durada a la teràpia gènica”.

Dra. Margarida Majem, Servei d’Oncologia Mèdica. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb el títol: “Noves teràpies en càncer de pulmó”.

Dr. José Pablo Maroto, Servei d’Oncologia Mèdica. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb el títol: Innovació terapèutica en càncer de ronyó, evolució dels tractaments en primera línia”.

Discussió i comiat. 

L’Acadèmia us obre les portes i agrairà molt cordialment la vostra assistència.

La sessió serà retransmesa a través del canal de Youtube de la RAMC:https://www.youtube.com/channel/UCMaS5RbES0iwiLlziRosoFA

Amb la col·laboracio :

Scroll al inicio