21/05/2024 Sessió de la Secció Tercera (Cirurgia), «La majoria d’edat de la cirurgia de la paret abdominal»

Sessió de la Secció Tercera (Cirurgia), «La majoria d’edat de la cirurgia de la paret abdominal»(PDF)

El dimarts 21 de maig de 2024, a les set de la tarda, la Secció Tercera (Cirurgia) d’aquesta Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, es complau en convidar-vos a la sessió amb el títol: “LA MAJORIA D’EDAT DE LA CIRURGIA DE LA PARET ABDOMINAl”

Moderaror: Eduard Maria Targarona Soler, Acadèmic Numerari de la RAMC.

Ponents:
José Antonio Pereira Rodríguez. Director de la Unitat de Paret Abdominal. Hospital del Mar, Barcelona. Universitat Pompeu Fabra, Barcelona.
Evolució històrica de la cirurgia de la paret abdominal

Manuel López Cano. Cap de la Unitat de Paret Abdominal. Hospital Universitari de la Vall d’Hebron, Universitat Autònoma de Barcelona.
Innovacions en materials i tècniques quirúrgiques

Pilar Hernández Granados. Coordinadora de la Secció de Paret Abdominal, Asociación Española de Cirujanos. Hospital Universitario Fundación Alcorcón. Universidad Rey Juan Carlos, Madrid.
Tractament de les hernies complexes

Salvador Morales Conde. Membre de la Real Academia de Medicina y Cirugía de Sevilla (RAMSE). Cap de Servei de Cirurgia Hospital Universitari Virgen Macarena. Universitat de Sevilla. President Electe de la European Hernia Society.
El futur de la cirurgia de la paret abdominal”


Aquesta sessió serà retransmesa a través del canal de Youtube de la RAMC: https://www.youtube.com/channel/UCMaS5RbES0iwiLlziRosoFA
i es realitzarà en col·laboració amb la Asociación Española de Cirujanos, la Societat Catalana de Cirurgia, el Capitol Espanyol del American College of Surgeons i la Real Academia de Medicina y Cirugía de Sevilla, sota el patrocini de Gore WL i Ethicon.

amb la col·laboració :

Scroll al inicio