Ampliació del període de presentació de Comunicacions i Pòsters XXè Congrés d’Història de la Medicina Catalana (VIC, 8, 9 i 10 de juny de 2018)

Ampliació del període de presentació de Comunicacions i Pòsters

Els preparatius per la celebració del  Congrés Internacional d’Història de la Medicina Catalana continuen amb bon ritme i amb un desig d’afrontar una millora en els seus darrers espais organitzatius. La recepció de comunicacions que estan enviant els participants s’ha iniciat amb bona cadència que esperem augmenti en els darrers dies. Si ens atenem als diferents temes que es proposaven en la carta de convocatòria hem de manifestar que la varietat és la tònica que avala l’ampli camp que la història de la Medicina pot abastar. Tanmateix la diversitat de participants i l’acolliment que ha tingut la convocatòria en determinats sectors, alguns d’aquests grups han manifestat el desig que alguns temes tinguin un espai definit que faciliti la recepció i posterior lectura del contingut de les diferents contribucions. El Comitè organitzador ho ha acollit fent constar que aquest fet organitzatiu no sigui en detriment de cap tipus d’aportació.

Aquets temes, tal com ens permet veure-ho avui, seran:

– Nissagues mèdiques i biografies de metges o personal sanitari.

– La infermeria,  una practica amb reconeixement  ascendent.

– Les malalties trameses pels animals.

Amb l’objectiu de comunicar aquest avanç de programa i per animar una vegada més a la participació amb qualsevulla dels temes que poden entrar dins l’ampli abast del Congrés el Comitè Organitzador ha decidit ampliar la data de recepció de comunicacions fins el dia 30 del mes d’abril. Data improrrogable per facilitar el treball del Comitè Científic i la confecció del programa.

Esperem que aquestes novetats seran admeses amb complaença i si encara no ho heu fet animeu-vos a venir al Congrés i a participar-hi. Adjuntem de nou full d’inscripció i carta de convocatòria.

 

Miquel Ylla-Català i Genís

President XXè CIHMC a Vic

Barcelona, 3 d’abril de 2018

Per accedir a l’inscripció, a les normes de presentació de les comunicacions consultar l’apartat d’Agenda:  https://ramc.cat/agenda/xx-congres-dhistoria-de-la-medicina-catalana/

Scroll al inicio