Tercera Circular i Programa d’actes del XXII CONGRÉS INTERNACIONAL D’HISTÒRIA DE LA MEDICINA CATALANA (Sabadell, 10 i 11 de novembre de 2023)

TERCERA CIRCULAR(PDF)
El XXII Congrés Internacional d’Història de la Medicina Catalana se celebrarà a Sabadell els dies 10 i 11 de novembre de 2023.
L’organització, a càrrec de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (RAMC; http://ramc.cat/) i la Societat Catalana d’Història de la Medicina (SCHM; https://www.historiamedicina.cat/), compta amb el recolzament de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears (ACMSCB) i de la seva Filial del Vallés Occidental, amb seu a Sabadell.
El lema del congrés és: “La història en ciències de la salut: del passat al present per projectar el futur”. Amb aquest objectiu, volem posar en contacte tots els professionals relacionats amb la medicina i les ciències de la salut del nostre àmbit, per tal de donar a conèixer els estudis històrics més recents.
Des de fa mesos el Comitè Organitzador (CO), el Comitè Científic (CC) i el Comitè de Suport Local hem estat treballant en la preparació del congrés. La seu serà el Casal Pere Quart (Rambla, 69. Sabadell).
El programa ja és a punt. Com podeu veure en les pàgines que segueixen, compta amb conferències, quatre simposis i nou sessions de comunicacions orals. A més, per cloure el congrés s’ha organitzat una interessant visita cultural.
Si encara no ho heu fet, us animem a inscriure-us i a participar en aquest esdeveniment, de característiques úniques, gràcies a una àmplia participació de ponents i congressistes provinents de diversos països.
Esperem poder saludar-vos els propers dies 10 i 11 de novembre a Sabadell.

Cordialment,

Joan Sala i Pedrós
President de l’ACMSCB /President del CO

Josep Antoni Bombí i Latorre
President de la RAMC
Elena Guardiola i Pereira
Presidenta de l’SCHM /Secretària del CO

Enllaç : entrevista Dr. Joan Sala i Pedrós Radio Sabadell (dijous 9/11/2023)

Scroll al inicio