Acadèmics

Riera i Socasau, Joan Carles

2017

Elecció

Elecció : 21 de febrer de 2017.

Secció : acadèmic forà adscrit a la Secció Quarta (Medicina Social).

Ingrés : dimarts 14 de novembre de 2017, «Era salut ena Val d’Aran a finaus deth sègle XVIII. Responses as qüestionaris de Francisco de Zamora», presentació a càrrec de l’acadèmic numerari Molt Il·ltre. Dr. Jacint Corbella i Corbella.

 

DADES ACADÈMIQUES: Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona al 1982, amb Grau de llicenciatura Sobresalient. Dr. en medicina, doctorat “Cum Laude” amb la tesi “Aspectos sanitarios de los Archivos Parroquiales del Valle de Aran. Siglos XVII y XVIII. Especialista en Ginecologia i Obstetricia al 1991, M.I.R., especialització cursada al Hospital San Millán de La Rioja. Diploma de capacitació en ecogrtafia, nivells I,II i III. Máster en cirurgia ginecològica endoscópica al 1999. Estades de formació a València, Barcelona i Perigueux (França).

ACTIVITAT PROFESSIONAL: Metge adjunt als serveis d’Obstetricia i Ginecologia dels hospitals de Figueres (1992-1996), Palamós (1996), Olot (1996-2002), ginecòleg del Programa d’Atenció a la Salut Sexual i reproductiva (PASSIR) del Gironés-Pla de l’Estany des de 2002 fins l’actualitat, plaça obtinguda per concurs oposició. Membre numerari de la Sociedad Española de Obstetricia y Ginecologia, amb assistència a 40 congressos o jornades de la especialitat i realitzats 47 cursos.

ACTIVITAT DOCENT: Docent de metges en formació, tant de l’especialitat de Medicina familiar i Comunitaria com de Ginecologia i Obstetricia. Impartits 29 cursos de formació, col.laborant en estudis d’investigació i director de tesina.

COMUNICACIONS I PONÈNCIES: Presentades 62 comunicacions o ponències, tres en congressos internacionals.

PUBLICACIONS: 47 publicacions d’articles en relació amb ginecologia i obstetricia.

CURRICULUM EN RELACIÓ AMB ACTIVITATS DE LA VAL D’ARAN:Membre de la Seccion d’Istòria del Institut d’Estudis Aranesos, comisari de l’esposició “Aran Clavis Regni”, professor d’aranés. Presentades deu comunicacions e congressos o jornades, varios cursos impartits de la història aranesa, set llibres publicats, onze publicacions en diverses revistes, amb entrevistes realitzades en diversos mitjans de comunicació.

Scroll al inicio