Acadèmics

Crespo i Conde, Gonzalo

2019

Premi

Discurs d'ingrés

Premi: Concurs 2019, «The efficacy of direct anti-HCV drugs improves early post-liver transplant survival and induces significant changes in waiting list composition», Journal of Hepatology 2018  Jul; 69(1):11-17.

Secció: adscrit a la secció Tercera (Cirurgía).

Ingrés: 28 de maig de 2019, “L’eficàcia dels nous fàrmacs contra el virus de l’hepatitis C millora la supervivència dels trasplantats hepàtics i indueix canvis significatius en la composició de la llista d’espera”.

Llicenciat en Medicina per l’Universitat de Valladolid en 2003, i Doctor en Medicina per l’Universitat de Barcelona en 2012. Va ser Resident de Digestiu en l’Hospital Clínic entre 2004 i 2008, i des de 2012 forma part del staff de la Unitat de Trasplantament Hepàtic de aquest Hospital. Va ser vocal de la Junta Directiva de la Societat Catalana de Trasplantament i és assessor extern del Comité Científic de la Asociación Española para el Estudio del Hígado. Ha publicat més de 40 articles a revistas indexadas, incloent-hi Gastroenterology, Hepatology, Journal of Hepatology o American Journal of Transplantation.

Scroll al inicio