Acadèmics

Charoenrook de la Fuente, Victor

2019

Premi

Premi : Premi Professor Josquin Barraquer, 2019, Títol treball premiat: “Comparison of long-term results between osteo-odonto-keratoprosthesis and tibial bone keratoprosthesis”.

Secció : adscrit a la secció Tercera (Cirurgia).

Ingrés : 25 de maig de 2021, presentació a càrrec de l’Acadèmic Dr. Rafael I. Barraquer i Compte(PDF).  Enllaç canal de youtube de la RAMC : SESSIÓ DE RECEPCIÓ ACADÈMICS CORRESPONENTS PREMI JOAQUÍN BARRAQUER 2020 I 2021 – YouTube

 

Llicenciat en Medicina amb matrícula d’honor per la Universitat de Mahidol, a Tailàndia (1987). Després d’especialitzar-se en Oftalmologia al Centre d’Oftalmologia Barraquer (1990-1994), torna a Tailàndia per exercir com a subdirector del departament d’Oftalmologia de l’Hospital Naval de Somdej Prapinklao (1995-2003). En acabar, es reincorpora a Barraquer per realitzar un Fellowship en Còrnia, i el 2003 s’afegeix al quadre mèdic del Centre com a oftalmòleg de l’àrea de Còrnia i superfície ocular, on actualment desenvolupa l’activitat professional.

El doctor Victor Charoenrook també ha fet formació complementària en la seva àrea d’especialització en els centres següents: Baylor College of Medicine, Houston (Dr. Steven Pflugfelder); Bascom Palmer Eye Institute, Miami (Dr. Eduardo Alfonso), i Ocular Surface Center, Miami (Dr. Scheffer C.G. Tseng), tots l’any 2005. Posteriorment, s’ha doctorat summa cum laude en la Universitat Autònoma de Barcelona (2016).

Scroll al inicio