!AVÍS DE NOVA CIRCULAR! : SUSPENSIÓ del XXIè Congrés d’Història de la Medicina Catalana (Barcelona, 18 i 19 de setembre 2020).

Arran d’un primer ajornament del XXI Congrés d’Història de la Medicina Catalana, a causa de l’epidèmia de la covid-19, comunicat als congressistes amb la quarta circular del Congrés —enviada el 6 de juliol de 2020—, programava de nou aquest esdeveniment pels dies 18 i 19 de setembre, a la seu de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. El Comitè organitzador ho va deixar tot a punt a finals de juliol per a la seva celebració.
La mala evolució de la pandèmia i el nou decret de la Generalitat que prohibeix qualsevol tipus de reunió de més de deu persones, ens obliga altra vegada a ajornar la trobada. La Reial Acadèmia de Medicina i la Societat Catalana d’Història de la Medicina volen manifestar la seva ferma voluntat de dur a terme aquest Congrés quan sigui possible, sense que de moment es pugui proposar una data.
El Comitè organitzador es compromet a avisar amb l’antelació suficient a tots els inscrits, per tal de fer realitat, quan sigui possible, aquest Congrés commemoratiu dels 50 anys de Congressos d’Història de la Medicina Catalana.

 

Barcelona, 1 de setembre de 2020
Josep Antoni Bombí
President del Congrés

 

Miquel Bruguera
President del Comitè Organitzador

XXI CONGRÉS INTERNACIONAL D’HISTÒRIA
DE LA MEDICINA CATALANA
CIRCULAR (PDF)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *