!AVÍS DE NOVA CIRCULAR! : SUSPENSIÓ del XXIè Congrés d’Història de la Medicina Catalana (Barcelona, 18 i 19 de setembre 2020).

Arran d’un primer ajornament del XXI Congrés d’Història de la Medicina Catalana, a causa de l’epidèmia de la covid-19, comunicat als congressistes amb la quarta circular del Congrés —enviada el 6 de juliol de 2020—, programava de nou aquest esdeveniment pels dies 18 i 19 de setembre, a la seu de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. El Comitè organitzador ho va deixar tot a punt a finals de juliol per a la seva celebració.
La mala evolució de la pandèmia i el nou decret de la Generalitat que prohibeix qualsevol tipus de reunió de més de deu persones, ens obliga altra vegada a ajornar la trobada. La Reial Acadèmia de Medicina i la Societat Catalana d’Història de la Medicina volen manifestar la seva ferma voluntat de dur a terme aquest Congrés quan sigui possible, sense que de moment es pugui proposar una data.
El Comitè organitzador es compromet a avisar amb l’antelació suficient a tots els inscrits, per tal de fer realitat, quan sigui possible, aquest Congrés commemoratiu dels 50 anys de Congressos d’Història de la Medicina Catalana.

 

Barcelona, 1 de setembre de 2020
Josep Antoni Bombí
President del Congrés

 

Miquel Bruguera
President del Comitè Organitzador

XXI CONGRÉS INTERNACIONAL D’HISTÒRIA
DE LA MEDICINA CATALANA
CIRCULAR (PDF)

Scroll al inicio