11/4/2023 Presentació dels llibres de del Dr. Àngel M. Hernández i Cardona, acadèmic corresponent de la RAMC

La Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya us convida a assistir el proper dimarts 11 d’abril de 2023, a les 18 hores, a la presentació dels llibres del Dr. Àngel M. Hernández i Cardona, acadèmic corresponent de la RAMC, amb el títols: (convocatòri-PDF)

 

– Metges cirurgians i apotecaris d’Olesa de Montserrat.

– Els metges del balneari de la Puda de Montserrat.

– Joan Cadevall: professor, botànic i geògraf.

«El primer, prologat pel Dr. Jacint Corbella, tracta dels metges i farmacèutics d’Olesa des del segle XVI fins a mitjans del segle XX. El segon, amb un pròleg del Dr. Pere Miret, és el primer estudi que es fa a Espanya de tots els metges directors d’un balneari. El tercer, prologat pel Dr. Josep M. Camarasa, és una extensa biografia de l’autor de la Flora de Catalunya, amb referències a molts metges i farmacèutics destacats com a botànics.»
Intervindran:
Dr. Lluís Guerrero i Sala, Acadèmic Numerari de la RAMC i director de la revista “Gimbernat. Revista de Història de la Medicina i de les Ciències de la Salut”.
Dr. Josep M. Camarasa i Castillo, Expresident de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica i Soci d’Honor de la Societat Catalana de Biologia.

(Durant l’acte de presentació es podran adquirir exemplars)

amb el suport :

    

Scroll al inicio