PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS ACADÈMIQUES JUNY 2023

JUNY:

  • 1.Dimarts 6 de juny, a les 19h. , Ingrés d’Acadèmics Corresponents  :  Premi Barraquer 2022, Dr. Rafael Simó i Canonge. Presentació a càrrec de l’acadèmic Dr. Carles I. Barraquer i Compte. Dra. Josefina Castro i Fornieles, Avaluació i seguiment dels fills/filles de pacients amb esquizofrènia o trastorn bipolar: detecció precoç i línies de futur.”, presentació a càrrec de l’acadèmic numerari Molt Il·lre. Dr. Francesc Cardellach
  • 2.Diumenge 11 de juny, a les 12 h. , Ingrés de l’Acadèmic electe Dr. J. M. Argemí. «TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ I PEDIATRIA: EXPERIÈNCIA DE 50 ANYS I VISIÓ ACTUAL DELS EFECTES D’INTERNET I LES XARXES SOCIALS SOBRE LA SALUT DE L’INFÀNT I  L’ADOLESCÈNT» . Respondrà en nom de l’Acadèmia l’acadèmic Numerari Dr. Lluís Morales i Fochs.
  • 3.Dimarts 13 de juny, a les 19h. , Col·loqui “Error Mèdic, abordatge integral”. Intervindran els acadèmics Dr. Josep M. Mascaró i Ballester, «L’error mèdic, conceptes generals» , Dr. Arimany i Manso, «La comunicació de l’error mèdic. Conseqüències ètiques-medico-legals i conducta a seguir» i la Dra. Magda Campins, «Els aspectes deontològics de l’error mèdic»
  • 4.Dimarts 27 de juny, a les 19h. , Sessió de la  Secció Tercera (Cirurgia)“Prevenció de la incontinència anal en la dona”. Intervindran Dra Montserrat Espuña,  “Epidemiologia lesió esfínter anal en la dona. Prevenció primària de les lesions obstètriques de l’esfínter anal”, Dra. Marta Climent, “Avaluació de la pacient post-lesió esfinteriana”, i la Dra Eva Martínez, “Presentació del document de consens SCOG- SCC: Via del part després d’una lesió de l’esfínter anal”.

Les sessions seran retransmeses a través del canal de Youtube de la RAMC: https://www.youtube.com/channel/UCMaS5RbES0iwiLlziRosoFA

amb el suport :

  

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *