!AVÍS DE CANCEL·LACIO! : Noves dates del XXIè Congrés d’Història de la Medicina Catalana (Barcelona, 18 i 19 de setembre 2020).

!AVÍS DE CANCEL·LACIO! 

Atesa la situació epidèmica que vivim i les indicacions de les autoritats sanitàries, el comitè organitzador del congrés ha decidit cancel·lar la programació actual i ajornar la celebració per als dies 18 i 19 de setembre de 2020.

En breu publicarem una tercera circular detallant els terminis de presentació de les comunicacións i de les inscripcions.

Ara fa un any teniem el goig de realitzar el XX CHCMC, dirigit pel Dr. Miquel Ylla-Català, a la ciutat de Vic: les sessions van tenir lloc a la nova facultat de Medicina de la UVic el divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10. La sessió inaugural i la sessió de clausura van  anar a càrrec, respectivament,  del Dr. Miquel Vilardell (a la Facultat de Medicina, divendres 8 de juny) i  del Dr. Antoni Bayés de Luna (a l’Ajuntament de Vic, diumenge 10 de juny). El Temple Romà i sobretot l’arxiu capitular de la catedral van ser dos indrets que vàrem poguer visitar i dels que mantindrem un record fort així com de la bona acollida que vàrem tenir per part de la Facultat de Medicina i del seu personal. Moltes gràcies, també, a tots els congressistes que van participar-hi i que esperem poder tornar a saludar en el proper congrés que ara anunciem.

La Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya amb la col.laboració de la Societat Catalana d’Història de la Medicina, us fan saber que el proper XXI Congrés d’Història de la Medicina Catalana tindrà lloc a Barcelona (el 5 i 6 juny del 2020) ; serà presidit pel Dr. Josep Antoni Bombí i dirigit pel Dr. Miquel Bruguera. 2020 és l’any del 50è Anniversari del Primer Congrés, organitzat l’any 1970. Un aniversari que coincideix amb els 250 anys de la fundació de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

PRIMERA CIRCULAR(PDF)

 

En aquesta segona circular trobaran les normes de publicació, la butlleta d’inscripció i els terminis de presentación:

SEGONA CIRCULAR I BUTLLETA DISCRIPCIÓ(PDF)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *