!AVÍS DE NOVA CIRCULAR! : Noves dates del XXIè Congrés d’Història de la Medicina Catalana (Barcelona, 18 i 19 de setembre 2020).

!AVÍS DE DE NOVA CIRCULAR! 

Atesa la situació epidèmica que vivim i les indicacions de les autoritats sanitàries, el comitè organitzador del congrés ha decidit cancel·lar la programació actual i ajornar la celebració per als dies 18 i 19 de setembre de 2020.

Publiquem una tercera circular detallant els NOUS erminis de presentació de les comunicacións i de les inscripcions.

TERCERA CIRCULAR (PDF)

 

Ara fa un any teniem el goig de realitzar el XX CHCMC, dirigit pel Dr. Miquel Ylla-Català, a la ciutat de Vic: les sessions van tenir lloc a la nova facultat de Medicina de la UVic el divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10. La sessió inaugural i la sessió de clausura van  anar a càrrec, respectivament,  del Dr. Miquel Vilardell (a la Facultat de Medicina, divendres 8 de juny) i  del Dr. Antoni Bayés de Luna (a l’Ajuntament de Vic, diumenge 10 de juny). El Temple Romà i sobretot l’arxiu capitular de la catedral van ser dos indrets que vàrem poguer visitar i dels que mantindrem un record fort així com de la bona acollida que vàrem tenir per part de la Facultat de Medicina i del seu personal. Moltes gràcies, també, a tots els congressistes que van participar-hi i que esperem poder tornar a saludar en el proper congrés que ara anunciem.

PRIMERA CIRCULAR(PDF)

 

En aquesta segona circular trobaran les normes de publicació, la butlleta d’inscripció i els terminis de presentación:

SEGONA CIRCULAR I BUTLLETA DINSCRIPCIÓ(PDF)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *