PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS ACADÈMIQUES PEL MES D’OCTUBRE 2022

PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS ACADÈMIQUES PEL MES D’OCTUBRE 2022

Octubre:

Diumenge 2 d’octubre, a les 12 h. , Sessió d’Ingrés Acadèmic Electe del Dr. Albert Biete i Solà (Secció Primera Biete i Solà, Albert (electe) – “LA CULTURA I LA CIÈNCIA SÓN ARMES PER LA PAU ” (ramc.cat) ), “Les radiacions ionitzants en la radioterapèutica i la docenència”. Respondrà en nom de l’acadèmia l’Acadèmica Numeraria Dra. Francesca Pons i Pons.

Dimarts 4 d’octubre, a les 19 h. , Sessió de Recepció dels Acadèmics Corresponents adscrits a la Secció Tercera (Cirurgia) Dr. Manuel Pera i Roman, “Millorar la qualitat assistencial a la cirurgia del càncer digestiu: l´experiencia del Registre Espanyol EURECCA de Cancer Esofagogástric” ( Pera i Román, Manuel – “LA CULTURA I LA CIÈNCIA SÓN ARMES PER LA PAU ” (ramc.cat) ) i Dr. Josep Fuster i Obregón, “Tractament quirúrgic de l’hepatocarcinoma” ( Pera i Román, Manuel – “LA CULTURA I LA CIÈNCIA SÓN ARMES PER LA PAU ” (ramc.cat) )

Dimarts 18 d’octubre, a les 19 h. , Sessió “Premi en honor de l’Acadèmic Francesc Salvà i Campillo” (Convocatòria 2019 i 2020) Dr. Enrique Salmerón Gonzàlez, pel treball “Células madre mesenquimales derivadas de tejido adiposo para uso clínico: estudio experimental para optimización de métodos de procesamiento del lipoaspirado” i Dra. Elena García Vilariño, pel treball “Revisión de serie de 180 casos de pacientes anticoagulados que sufren hematomas a tensión : revisión de 4 opciones terapéuticas y propuesta de algoritmo” .

Dimarts 25 d’octubre, a les 19 h. , Sessió Centenaris, 

 

Novembre:

avançament del programa pel mes de novembre

Dimarts 8 de novembre, a les 19 h. , Sessió In Memòriam.

Diumenge 13 de novembre, a les 12 h. , Sessó d’Ingrés Acadèmic Electe Dr. Lluís Bohigas i Santasusagna.

Dimarts 15 de novembre, a les 19 h. , Sessió de Recepció d’acadèmiques correpsonents Dres. Eulàlia Baselga i Torres i Clara Prats i Soler.

Dimarts 29 de novembre, a les 18 h. , Sessió d’Homenatge al Dr. Josep Laporte i Salas.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *