22/7/2022 Primera Comunicació del proper XXIIè CONGRÉS INTERNACIONAL D’HISTÒRIA DE LA MEDICINA CATALANA

Primera Comunicació del proper XXIIè CONGRÉS INTERNACIONAL D’HISTÒRIA DE LA MEDICINA CATALANA(PDF)

Barcelona, 22 de juliol de 2022

Benvolgut, Benvolguda,
Ens plau, com a responsables de l’Organització del XXII Congrés Internacional d’Història de la Medicina Catalana, que està previst que tingui lloc els dies 6 i 7 d’octubre de 2023 a Sabadell, informar-vos de la preparació de la trobada, que desitjaríem que fos del vostre interès.
Una vegada més, volem posar en contacte tots els professionals relacionats amb la medicina i les ciències de la salut del nostre àmbit, per tal de donar a conèixer els estudis històrics recents.
En aquest sentit, un dels punts fonamentals del Congrés és la participació i exposició dels treballs de recerca històrica en medicina i en ciències de la salut sorgits en els darrers temps. Per aquest motiu, ens agradaria comptar amb el més alt grau de participació de totes les persones interessades en el tema, així com tenir previstes les necessitats organitzatives que garanteixin les millors condicions per a la celebració del Congrés.
S’ha constituït el Comitè Organitzador (CO), amb els responsables del Comitè de Suport Local (CSL) i del Comitè Científic (CC), que han començat a preparar una trobada que aporti noves tendències i utilitats de la revisió històrica fonamentada, així com un ambient gratificant d’immersió en el coneixement a fons de la ciutat on se celebrarà. Es compta, també, amb l’aval de les autoritats polítiques, socials i docents, que garanteix l‘oficialitat i l’interès no tan sols sanitari sinó també poblacional dels actes a realitzar.
La informació s’anirà actualitzant a la web de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (RAMC) o a la de la Societat Catalana d’Història de la Medicina (SCHM). En cas d’estar interessat/da en participar en aquest Congrés, sigui com a assistent, com a ponent (presentant una comunicació o proposant una taula rodona o conferència), o de qualsevol altra forma, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de la Secretaria Tècnica del Comitè Organitzador (secretaria@ramc.cat).
Confiant en la vostra ajuda i suport, rebeu, amb l’agraïment per la vostra atenció, el nostre més cordial i afable desig de comptar amb vosaltres,
Josep Antoni Bombí i Latorre                          Elena Guardiola i Pereira                                                               Joan Sala i Pedrós
President de la RAMC                                   Presidenta de l’SCHM                                                                     President del CO

Scroll al inicio